Erfaren revisor med tiltrædelse snarest.

Hos Kovsted & Skovgård får vi stadig flere og flere opgaver, og derfor søger vi til vores afdeling i Aarhus:

 

Erfaren revisor med tiltrædelse snarest.

Du har mindst 3 års erfaring fra et revisionskontor. Du kan arbejde selvstændigt og har en stor lyst til at udvikle dig som revisor. Du er fleksibel og pålidelig, og tør tage ansvar. Du er desuden udadvendt og proaktiv i forhold til både kunder og kolleger. Opgaverne spænder bredt fra revision og regnskabsudarbejdelse til budgettering, opstart af bogholderi, It og mange andre spændende rådgivningsopgaver.

Kovsted & Skovgård tilbyder:

En unik mulighed for at give din karriereudvikling et spark ind i fremtiden. Du bliver ansat i et moderne statsautoriseret revisionsfirma, der sætter faglig kvalitet og forretningsmæssig vækst i højsædet. Vi sætter en ære i at yde vore kunder værdiskabende revision og mere rådgivning.

Vores dynamiske kollegateam har et højt fagligt niveau, men en uhøjtidelig omgangstone. Du får gode personaleforhold, en fleksibel lønpakke samt økonomisk og faglig støtte til videreuddannelse. Hos Kovsted & Skovgård lægger vi i øvrigt stor vægt på at sammensætte ressourcerne, så der er god mulighed for sammenhæng mellem arbejde og fritid.

 

Ønsker du at vide mere om jobbet som revisor, er du velkommen til at kontakte René Ferrer Ruiz på tlf. 70 22 09 99.

Skriftlig ansøgning bedes sendt på mail: rfr@kovsted.dk