Fordele som kunde hos Kovsted & Skovgård


Som kunde hos os møder du et seriøst revisions- og rådgivningsfirma. Vi engagerer os i vore kunders virksomheder, fordi revision og regnskab er mere end tal. Det vigtigste krav til en revisor er naturligvis, at du får et regnskab, du kan stole på – og det gør du hos Kovsted & Skovgård. Vi peger på steder, hvor du kan spare, effektivisere, reducere din virksomheds sårbarhed eller få mere ud af dine aktiviteter.

Hos Kovsted & Skovgård har vi et spændende og udfordrende arbejdsmiljø for vore medarbejdere, hvor der er fokus på balance mellem arbejds- og privatlivet. Det gør, at vi i høj grad formår at fastholde vore dygtige medarbejdere. Derfor vil du opleve kontinuitet i forhold til de medarbejdere, som betjener dig. Du møder altid den samme revisor, da alle revisorer har egne kunder, som de har ansvaret for.

Men Kovsted & Skovgård er i lige så høj grad et professionelt rådgivningshus, som vi er revisorer i traditionel forstand. Med RGD som sparringspartner sikrer vi os, at du og din virksomhed får en ærlig, fremsynet og løsningsorienteret rådgivning – en rådgivning som er nøje afstemt med dine behov, ønsker og udfordringer.


Med Kovsted & Skovgård som rådgiver og sparringspartner får du et revisionsfirma, som er nærværende og interesseret i netop dine forhold, dine mål og udviklingsmuligheder, for hos os er kundernes forretning vigtig.Hvis du ønsker mere information, om hvad Kovsted & Skovgård kan tilbyde netop din virksomhed, kan du kontakte os på telefon 7022 0999 eller på kontaktformularen